tisdag 5 oktober 2010

Den bästa dagen!

I dag har det verkligen varit den bästa dagen på hela semestern. Det här kommer bli ett långt inlägg, men jag känner att jag måste berätta om allt roligt och härligt vi har gjort.

Det började med att jag och Johan skulle åka till stranden och hyra en Jet-ski, men på vägen dit såg vi en skylt där det stod "Elephant safari" så vi svängde in där för att ta några bilder på elefanterna. Det slutade med att vi köpte biljetter till en elefant-show, elefantridning, mata krokodiler, mata koi-fiskar, mata getter och att bli fotograferade med djur.

Här kommer lite bilder från det:
Direkt när vi kom dit så satte de en tigerunge i famnen på oss så vi fick mata den med en nappflaska. Det känns så otroligt häftigt att ha haft en tiger i famnen! Och visst är den söt...

Sen var det dags för elefantshowen. Här målar elefanterna tavlor.


Den ena målade en bukett med blommor. Så himla snyggt!

Sen kom elefanterna fram till oss och ville ha bananer som vi hade i en korg.

Efter det ville de ha 2 frivilliga från publiken och de frågade mig och Johan men vi sa nej och då gick två andra fram. De fick lägga sig på marken och så kom det in 2 elefanter och masserade dem med snablarna och fötterna. Så coolt! Det roligaste var att elefanten som masserade killen masserade honom hela tiden mellan benen. Hahaha... Jag trodde att jag filmade det, men jag hade kommit åt fel inställning så det blev bara en bild precis innan elefanterna började massera.

Sen började elefanterna spela fotboll...

De gjorde några snygga tricks...

Sen kom de fram till oss igen... Men då hade vi inga bananer kvar...Så började de spela basket... (Och bowling, men det filmade jag bara. Det kan ni få se senare om ni vill?)


Gick på framfötterna...


Sen gick vi och matade krokodilerna. Då fick man en varsin lång pinne med en köttbit i ett snöre som man fick hålla ner till krokodilerna så hoppade de och slet i köttbiten. Shit vad starka de var!
Efter vi hade matat krokodilerna så gick vi till elefantridningen. Det var så himla häftigt!Efter ett tag så hoppade "föraren" av elefanten och sa att jag fick hoppa ner och sätta mig på huvudet så fick jag rida där ganska länge medan han fotade oss. Det var jättekul, men det var lite läskigt när det var uppförsbackar och svängar.


Här hade jag fått hoppa upp i soffan på elefanten igen och vi red rakt genom en liten sjö. Riktigt häftig känsla att rida genom en sjö på en elefant...

Sen gick vi vidare till matningen av koi-fiskar. Man fick en nappflaska med någon grön-grå vätska som fiskarna var helt galna i. Allihop flockades runt flaskan direkt och gapade för att få suga på den. Jag trodde inte att man kunde mata fiskar med nappflaska så det var väldigt häftigt att göra det.Så matade vi getterna med nappflaskor också. De knuffade hela tiden bort varandra för att få tag i flaskan. Så gulliga!


Sen på kvällen åkte vi in till stan och började med en timmes massage som var helt fantastiskt skön och bara kostade 100 kr. Sen åt vi på en restaurang och sen gick vi till en marknad och shoppade en massa kläder, presenter, Louis Vuitton-väskor till Maria m.m. Allting var hur billigt som helst!
Så avslutade vi kvällen med att kolla på den otroligt spännande och läskiga filmen Orphan. Jag älskar den...
Den här dagen har verkligen varit helt fantastisk!

Inga kommentarer: