torsdag 14 oktober 2010

Har ni missat "Månadens uppdrag"?

Jag ville bara påminna er om att ni kan ge mig uppdrag som jag ska utföra. Det vore kul att ha en massa roliga uppdrag att utföra. Alla som skickar förslag på uppdrag som jag sen utför kommer få ett hemligt paket med posten.
Här är det första (och det mest pinsamma) uppdraget jag utförde:
Uppdraget var att jag skulle sjunga 2 låtar. Jag valde att sjunga When You Say Nothing At All av Ronan Keating och Come Undone av Robbie Williams. Jag vet att jag inte sjunger bra och så var jag dessutom väldigt förkyld. Jag vet också att jag sjunger fel på några ställen.
Klicka här om ni vill ge förslag på nästa uppdrag och få chansen att bli länkade och vinna ett hemligt paket.

5 kommentarer:

emmelist sa...

ja jag får helt enkelt flytta dit då! :D

nu ska jag kika in dina videos !

kram!

Naasra sa...

ha? jag tror inte jag någonsin har besökt dig :o

Enrich sa...

Awww, tack! =) Puss

Emmelist sa...

hehe klart jag gillade :D kul med uppdrag!

liindblaads sa...

ohh vad glad jag blir :) tack så mkr :)