fredag 15 oktober 2010

Jag åt glass för 4 personer!

Hahaha, jag gick precis igenom alla bilder från Thailandsresan som jag nyss var på. Jag såg att det fanns några bilder som jag inte har visat er än.

Här är jag, Johan och Sandra på Swensens och äter glass. Jag beställde en chokladfondue (hur det nu stavas). Det fanns en liten, med 4 glasskulor, som var för 2 personer. Men jag ville ha alla smaker så jag beställde den stora. Det stod inte hur många personer den var för, men eftersom det var 9 glasskulor så antar jag att den var för 4 personer. När hon som jobbade där tog emot våran beställning så såg hon väldigt förvånad ut när jag beställde den efter att både Johan och Sandra hade beställt en varsin glass redan. Hahaha, hon måste ha undrat om jag är knäpp som beställde så mycket glass.
Här är jag med min otroligt stora chokladfondue. 9 olika sorters glass, bananskivor, brownie, grädde, kex, körsbär, melonkulor och en massa smält ckolad att doppa allt i. Allt var hur gott som helst utom brownien, den var ganska äcklig faktiskt. Johans glass
Sandras glass
Jag doppar en melonkula i chokladen.
Det blev lite kvar trots att Johan också åt lite av min glass när jag inte orkade mer.

2 kommentarer:

emmelist sa...

vet du! det är fan inte okej att lägga upp bilder som dessa! du vet vad jag har sagt va!!! :)

ida sa...

sv: okej, den e värkligen bra tycker jag iallafall :)

jodå de e jätte bra med mig själv då?
tack så mycket :)