söndag 10 oktober 2010

Jet Ski i Thailand

Den sista dagen på Thailandsresan åkte jag och Johan till stranden och hyrde en Jet Ski. Shit vad kul det var att köra den! Här kommer det några bilder och en film från när jag körde Jet Skin.

Först skjutsade jag Johan och så åkte vi runt öarna som syns i bakgrunden. Man ser bara en på bilden men det var 3 stycken. De var jättefina på baksidan, vattnet har slagit upp på dem så att de har blivit formade av det rinnande vattnet. Tyvärr kunde vi inte ta med oss kameran dit eftersom den inte tål vatten.

Sen hoppade Johan av så han kunde fota och filma mig när jag körde runt.
Efter jag hade åkt klart tog Johan en bild på mig. Hahaha, visst är jag snygg?!?

Sen råkade jag trampa på den här vassa lilla rackaren. Det gjorde skitont och Johan fick dra loss den från min fot för att jag hade trampat in 3 av taggarna ganska djupt så den satt fast i foten.

Aj, aj, aj...

Inga kommentarer: