söndag 17 oktober 2010

Kvällens filmer. Jag älskar Edward Scissorhands!

Här är filmerna som vi kollade på i kväll.


Först kollade jag och Mattias på 17 again. Den var rätt så bra. Zac Efron spelade riktigt bra och filmen var väldigt rolig. Men vissa saker tyckte jag att de inte stämde. Det borde vara fler i filmen som kände igen honom när han blev ung igen. T.ex. så borde ju hans barn ha sett kort på honom från när han var ung så de borde ha känt igen honom tycker jag. Men den var som sagt bra så jag kan rekommendera er att se den.
Sen kollade jag på Edward Scissorhands. Jag har sett den massor med gånger inspelad på VHS, men jag hade aldrig sett den på Blu-ray. Jag älskar den här filmen! Den är verkligen helt underbar. Jag skulle kunna se den en gång till nu på en gång om klockan inte var så mycket. Tim Burton är verkligen ett geni när det gäller filmer och Johnny Depp är en grymt bra skådespelare. Hela filmen har en underbar känsla över sig och jag skulle kunna skriva om den hur länge som helst tror jag, men jag ska inte tråka ut er. Om det är någon av er som inte har sett den så tycker jag verkligen att ni ska göra det och ni som har sett den, se den igen! Åååhh jag är verkligen helt uppspelt nu. Den är så rolig, fin, härlig, spännande och fantastisk. Helt klart en fullpoängare! *LOVE*
Jag köpte filmerna för 100 kr styck i en affär här i Göteborg, men om ni vill köpa någon av dem så finns de här: (Klicka på länkarna för att komma dit)
- 17 again (DVD)- 17 again (Blu-ray)- Edward Scissorhands (DVD)
- Edward Scissorhands (Blu-ray)

9 kommentarer:

Frida - på andra sidan jorden sa...

ja det är riktigt häfftigt! :D . haha har ockå sett den filmen. den är riktigt bra :)

Frida - på andra sidan jorden sa...

17 again. Den var bra men inte den bästa film jag sett ;)

Moa - Leos mamma sa...

Jadå här är allt bra.

Haft en bra helg?

Tommy sa...

Sv: Godmorgon!

Det tycker jag att du ska!

Båda dom filmerna är bra, men scissorhand är den bättre, gillar med den filmen!

Jonnie sa...

åhh men stackars din lilla plutt, inte kul o ligga o va sjuk, ta väl hand om han :)

PAUSE sa...

17 again är en bra film :D

Johanna sa...

Med mig är allt fint, hur är det själv?

Josie sa...

Gillar din blogg! Dessutom verkar du vara en gullig kille :)

Allt bra med dig idag?

william sa...

ohhh edward scissorhand är en såååån bra film:DDD