onsdag 27 oktober 2010

Min nya frisyr

Här är min nya frisyr. Jag är jättenöjd! Och jag är så glad att det blev så pass mycket av det blonda kvar för nu slipper jag färga håret. Jag tycker att det blev riktigt snyggt.

Vad tycker ni?11 kommentarer:

MATILDA sa...

Hur är det med dig idag ? :D

Neha sa...

Snyggt det blev:D

William marklund sa...

jaa fett jobbigt :)
haha snyggt de vart D:

William marklund sa...

så bra :D

liindblaads sa...

Men om du har "OSA"dig så ska du ha fått ett mail tbx att de blivit ändrat :) ar du inte OSA dig så måste du göra de innan i morgon

MYMiC sa...

Det blev riktigt bra :D

Hmm, men va? :( reklamen från cocoo och det? För mig är dom inte i vägen alls.. O__O fan vad synd alltså :/ Vet inte hur jg ska ändra det isf heller :/

david sa...

tack så mkt! :D

Alexandra sa...

sv. superkul att du är med i dagens blogg :D

jag är själv med i en tävling och skulle behöva din hjälp. Det tar bara en sekund.. Skulle du kunna rösta på min outfit här? klicka på länken och sen på rösta. Det skulle vara guld värt.Man kan rösta varje dag!Det är därför jag alltid skriver det på dagens blogg hiihi Kram
http://www.ellos.se/?startpage=3976&action=detail&id=403&extcmp=SE_FBSHARE_AW10KLING&lang=SE

Emmelsit sa...

tack för dina fina ord. betyder verkligen. Stor kram! <3

fin du e i håret!!! snygging!

Unknown sa...

Det blev bra du med håret du! :)

Ja du... jag är inte ledig så mycket! haha ;D Jag ska visserligen till stan imorgon med en kompis men sedan så jag jobbar jag nästan alla dagar utom söndag nästa vecka. Möjligtvis skulle det kunna funka att ta det nån eftermiddag om det är så? Hade nog varit skoj tror jag :)

angel sa...

Snyggt!