söndag 24 oktober 2010

Mitt låga betyg till Stena Germanica

Jag känner att jag måste skriva lite om vad jag tyckte om Stena Germanica. Den är nyrenoverad, men jag tycker att den var grymt tråkig.

För det första så fanns det bara dyra restauranger på båten. Antingen kunde man äta en buffé för 310 kr eller så kunde man gå till en vanlig restaurang. Vi gick till restaurangen och åt en varmrätt och en efterrätt. Det gick på 350 kr för mig. Visst, maten var grymt god, men det var ju lite väl dyrt. Dåligt att det inte finns något billigare alternativ att välja mellan. Om man inte nöjer sig med en macka förstås.

För det andra så fanns det ingen nattklubb, inget party eller något annat liknande. Det enda som fanns var en trubadur som satt och sjöng en massa gamla låtar och spelade på sin gitarr. Men det roade ju alla 45-plussare i alla fall.

Och för det tredje så var utbudet av spelmaskiner riktigt dåligt. Det fanns bara några stycken och det var bara såna där konsiga automater som man inte fattar ett skit av. Det står ingenstans vilka symboler man ska få för att vinna och det var riktigt dyra insatser på dem. De hade inga vanliga pokermaskiner och inte ens några vanliga enarmade banditer där man ska få 3 likadana frukter eller sjuor.

Det enda som var bra med båten var att det var mysiga hytter och att maten var god (trots den dyra prislappen).

Så mitt betyg till Stena Germanica blir en 2:a av 5 möjliga.

8 kommentarer:

Johanna sa...

Låter inte som någon höjdar båt :( Tråkigt! :(

emmelist sa...

fan va dyr mat! och riktigt trist att det inte fanns ngn nattklubb eller liknande. :/

hahaha ja en riktigt rolig tshirt... jag skämdes dock när man stod bredvid honom. kändes inte som att man höll måttet riktigt :P hahaha

Hanna sa...

Vad tråkigt att det inte var så roligt på kryssningen som ni hade hoppats :/

Kram

Daniel sa...

arbetat på så många båtar, ska ju va karaoke, sprit å festa loss!

Jonnie sa...

okej, ja de e nog kul me kryssningar, fast som sagt de kan nog va lite dyrt oxså :) har aldrig vatt på nån kryssning :)

Fiona sa...

ja det är sjukt kul :D

MYMiC sa...

Men oj, vad drygt med sådär dyra restauranger och llt :s

Unknown sa...

Hahahaha, ja visst är det kul att resa men jag tycker det är ännu skönare att komma hem igen! Konstigt nog :D Det har ju blivit en del resor för dig ser jag så du kanske ska ta det lugnt med pengarna lite ett tag, iaf försöka ;P

Jo, jag kommer definitivt åka till stan fler gånger nu när det är såpass nära. Väntar lite på att lönen ska komma så :P Jo, men fika hade varit skoj! Jag jobbar visserligen konstiga tider men jag är ju ledig iaf 2 dagar i veckan ;D Kom med ett förslag så kan vi ju genomföra det :)

Kram