fredag 29 oktober 2010

Pressvisningen av Due DateI dag var jag och Henrik som sagt på pressvisningen av Due Date. Den var riktigt bra och vi skrattade nästan hela tiden. Både Robert Downey Jr. och Zach Galifianakis spelade skitbra och den här filmen kommer jag se fler gånger. När den har börjat gå på bio ska jag dra med mig Mattias dit och se den igen tror jag.
Innan visningen träffade jag Joel (www.liindblaads.se) lite snabbt och sa hej. Det var kul för jag följer hans blogg. Det skulle vara jättekul om alla som ser det här klickar in sig till honom och skriver hej och hälsar från mig. Klicka här för att komma till hans blogg.
Det var inte så mycket folk på pressvisningen, men var det någon av er som var där?

9 kommentarer:

liindblaads sa...

haha förlåt för jag va lite tråkig:P men har aldrig pratat med en läsare innan och sen va jag grymt kissinödig med :P haha

Men filmen va grymt bra !

MYMiC sa...

Åh, den filmen vill jag se :D

Hahah men vd bra ^^förstår inte ens var den kom ifrån :s

liindblaads sa...

Jaa jag tycker vi e lite bara :P men inte mkt^^ bara på denna bilden (A)

men vad gör du da ?

Johanna sa...

misstänkte filmen var bra, får gå och se den om två helger, tvinga någon å gå med mig :)

ja razz är mumma, skall nog hålla mig till det i fortsättning, det å vin =)

aldrig fel och springa på andra bloggare! kram

guevacci sa...

tack så mycket =D hittar du på ikväll?

simone sa...

sv: Absolut! Jag myser gärna med dig :)

Johanna sa...

Ja får ragga upp någon som är sugen :)

lugn fredags kväll eller? kram

guevacci sa...

oki, skoj :) tare lugnt bara!

Emmelist sa...

då måste jag se den :D