tisdag 19 oktober 2010

Söka jobb

I kväll har det blivit dåligt uppdaterat här i bloggen och jag har inte hunnit svara på era kommentarer för jag har haft fullt upp med att söka jobb och kolla upp adresserna till de 42 butikerna som jag ska gå till och lämna mitt CV. Det är 10 olika butiker, men de finns på flera ställen här i Göteborg, så sammanlagt blir det 42 butiker som jag ska gå till.

Nu ska jag gå och lägga mig snart så jag orkar upp i morgon. Det jag har planerat för i morgon är:

4 kommentarer:

Alice Karlén sa...

Men gud vad kul att ni har varit tillsammans i 5 år!! :)
Haha neeej nejnej jag och tintin är bästavänner! :)
kram

Hanna sa...

Jaha okej :) Jag vet faktiskt inte om jag ska jobba nästa sommar, jag får se :) men kör julen också nu :)

Känns det inte trist att jobba i askim? Känns som att det är roligare att jobba på själva liseberg, det är ju där allting händer :) hehe

Daniel sa...

Lycka till nu! Må nån nappa!!!

Unknown sa...

Tycker du ska söka jobb på New Yorker på Frölunda Torg! *hintar* :D Tack för kommentaren btw! :D Verkar som du hade det asgrymt i Thailand. Har inte kommenterat visserligen, men har läst i princip dagligen :) Kram