söndag 10 oktober 2010

Varför just nu?


I dag har jag, Mattias och Micke varit på Liseberg. Det var sista dagen innan de stängde så vi passade på att gå dit och använda så många av mina gratisbiljetter som möjligt. När vi kom hem började jag känna mig hängig och trött så jag kollade om jag hade feber och det hade jag. Jag har tagit Ipren för att bli bättre men det har inte hjälpt. Jag skulle ju gå på Lisebergs avslutningsfest i kväll men tyvärr så orkar jag inte det nu när jag är sjuk. Jag har hört att den festen ska vara jätterolig så jag tycker att det är så himla synd att jag inte kan åka dit nu. Istället ligger jag hemma och kollar på Desperate Housewives. Det är mysigt men jag hade hellre gått på festen på Liseberg. Varför var jag tvungen att bli sjuk just i kväll?

Inga kommentarer: