måndag 8 november 2010

Adam Lambert i morgon

Wiiiiee... I morgon ska jag och Steffi åka in till Stockholm och kolla på Adam Lambert. Det ska bli så otroligt kul. Är det någon som läser min blogg som ska dit? Säg i så fall gärna hej om ni ser mig.

Vad tycker ni om Adam? Jag älskar hans musik och han är så himla härlig. Han känns som en person som jag mer än gärna skulle umgås med.

Så i morgon kommer jag bara blogga från mobilen, jag kommer inte kunna svara på kommentarer då, men det gör jag senare. För vi ska nämligen stå utanför och köa i 12 timmar för att vi vill vara bland de första så vi får riktigt bra platser långt fram. Det kommer nog bli kallt att vänta där i 12 timmar, men vad gör man inte för en riktigt bra plats när man ska se en av sina idoler live?

Vad är det längsta ni har köat för?

4 kommentarer:

Kashaya sa...

Vad roligt med konsert.=)

Sv. Jorå bara bra med mig, själv då?

Kashaya sa...

Aj jobbigt med uppstigning den tiden.Hoppas ni får tag på bra biljetter iallafall.=) God natt, kram.

Kashaya sa...

Haha oj jag är visst lite trött, missade att det var imorgon. Hoppas ni får bra ståplatser då. Kram

Sandra sa...

åh vad rooooligt :D