torsdag 11 november 2010

Bilder från Adam Lambert-konserten

Som jag skrev i tisdags när vi köade till Adam Lambert så var jag och Steffi där redan 12 timmar innan insläppet började. Vi satte oss utanför dörrarna klockan 7 på morgonen. Här är en bild på mig på vägen dit.

Något som jag däremot glömde skriva i tisdags var att klockan 12, när vi hade suttit där och köat i 5 timmar medan det snöade massor och var svinkallt så kom det ut en kille från Adam Lamberts team och gav oss nummerlappar. Vi var 13 personer där då som fick en varsin nummerlapp, så sa han att vi kunde gå och värma oss någonstans och komma tillbaka klockan 18. Så himla gulligt! Sen när vi kom tillbaka var det bara att gå förbi hela kön och gå in först. Det kändes väldigt bra, men de som stod i kön då var inte så glada. Men vi var ju faktiskt där först. Långt innan dem...

När vi fick gå iväg så följde vi med en underbar finsk tjej och kille som heter Hanna och Alex till deras hotellrum och värmde oss. De två kom strax efter 7 på morgonen så de kom precis efter oss. Och ett par timmar senare kom Christoffer och Elli, de följde också med till hotellrummet. Så jag och Steffi umgicks med de fyra hela dagen och det var riktigt kul!

Här är Hanna, Alex, Steffi, Christoffer och Elli på hotellrummet.
Alla sex tog en varsin bild och här är Steffis bild.
Här ska konserten precis börja och hela publiken började skrika. Härligt...
Min favoritbild. Visst blev den bra?


Efter showen träffade vi allihop utom Adam. Här är en bild på Steffi och dansaren Taylor Green.
Och till sist en bild på Steffi med Tommy Joe Ratliff. Adams basist.

Det var verkligen en helt underbar dag/kväll och jag längtar redan tills Adam Lambert har sin nästa turné.

3 kommentarer:

Johanna sa...

härliga bilder!

Caroline sa...

Jag är inte lite avundsjuk, inte det minsta, hah. Eller inte. ;D Nästa gång vill jag också försöka hänga på, har inga kompisar som gillar Adam. Synd för dom liksom!

Adara - teckningar, foton, drömmar sa...

Härliga bilder! :D