onsdag 3 november 2010

Grymt gott

Jag har nyss ätit den här goda maten som jag lagade. Inte för att skryta, men det var bland det godaste jag har ätit på länge. Allting blev helt perfekt. Fläskkotletterna blev möra och fina, såsen helt underbart god, potatisen och grönsakerna fick lagom mycket tuggmotstånd och lagom mycket kryddor och så toppade jag det hela med färsk, basilika, färsk oregano och lite fetaost. Mums!

Hade jag inte varit mätt nu så hade jag mer än gärna ätit en portion till!
Sen till kvällsmat blir det en fruktsallad med färska jordgubbar, vindruvor, clementiner och bananer. *Längtar redan* Men det får vänta några timmar, för nu är jag så himla mätt.
Göm inte att anmäla er till dagens blogg. Klicka här för att komma dit!

5 kommentarer:

liindblaads sa...

jaa jag får nog ta och köpa mig en sån :P

Sasha sa...

Alltså det där ser sjukt gott ut!

liindblaads sa...

haha oj fullspäxat där ja :O

haha
uch jag trillade ur listan idag :O

Moa - Leos mamma sa...

Vinnaren av dagens blogg ligger nu uppe. Kika in och se om det blev du eller anmäl dig igen! Missa inte de andra tävlingarna i menyn! =)

charlotte sa...

det såg sjukt gott ut också