onsdag 17 november 2010

Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar hos Neha om en canvas från Canvastavlan.se. Tävlingen går ut på att man ska välja ut en bild som man vill ha förstorad på en canvastavla.

Jag har valt den här bilden för att jag saknar min lillebror så oerhört mycket och har gjort det ända sen jag flyttade hemifrån för flera år sen. Jag önskar att vi kunde träffas oftare, men eftersom vi bor så pass långt ifrån varandra så träffas vi tyvärr inte så ofta. Jag saknar dig Marcus! *Kramar*

2 kommentarer:

plusett sa...

Vill du veta vad Screwdriver och Sweet Liqourice är, förutom drinkar? kika in på våran blogg så får du ett alternativt svar. Vi är inte blyga, vill du att vi ska skriva om något speciellt är det bara att säga till!

Neha sa...

Vad kul att du vill vara med Niklas:D