måndag 15 november 2010

Julklappstips nummer 1

Förra året gav jag er en massa julklappstips och det var många som uppskattade det så jag tänkte att jag gör det även i år.

Mitt första julklappstips är tv-serien Tre Kronor som har släppts på DVD.

Just nu kan man köpa en säsong för 279 kr på cdon.com. Men om man köper 2 säsonger får man dem för 269 kr styck och om man köper tre eller fler säsonger så får man dem för bara 249 kr styck.

Tre Kronor är en av de serierna som jag tror att alla som var tillräckligt gamla för att följa serier 1994-1999 faktiskt följde. Då följde i alla fall så gott som alla jag känner den serien. Det var Tre Kronor, Rederiet och Skilda Världar som gällde då och jag tycker att det är riktigt kul att Tre Kronor äntligen släpps på DVD.

Just nu kan ni använda er av rabattkoden "julklappar2010" om ni handlar för minst 500 kr. Då får ni 50 kr rabatt när ni handlar på cdon.com. Rabattkoden är giltig t.o.m den 21 november.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Vilken tur att ni fick en kölapp =)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag kan meddela dig att jag är en av dem som inte följde den serien alls. Faktum är att jag knappt kan skryta med att jag följt någon serie - bortsett från komediserier då :P