onsdag 24 november 2010

Julklappstips nummer 3

Den här gången tipsar jag om en massa olika saker från Coolstuff. De har så himla många roliga/bra saker och jag har valt ut några stycken. Klicka på bilderna för att läsa mer om produkten eller om ni vill köpa den.
USB-skivspelare. Så man kan spela LP-skivor eller föra över musiken från dem till datorn m.m. (De har flera olika så bilden leder till en lista på alla de har.)

USB-julgran. Beskrivning för den här känns ganska onödigt tycker jag.

Toilet Golf. Nu kan man spela golf medan man sitter på toa. Skitkul ju! (Dåligt skämt, jag vet.)

Automatisk såsvisp. En visp som vispar själv. Man ställer den tydligen bara i kastrullen eller stekpannan så åker den runt där och vispar hela tiden så man kan göra något annat istället för att bara stå där och vispa. Den verkar riktigt bra tycker jag.

Shotglas av polkagris. Förra året köpte jag såna här till både mig själv och några kompisar. Allihop älskade dem och ett shotglas räcker hela kvällen. Sen kan man äta upp glaset. Perfekt julklapp!

Pipparkakor. De här formarna köpte jag också förra året och jag älskar dem! Pepparkakor som pippar med varandra. Hur kul som helst.

Mystic 8 ball. En sån här köpte jag i julklapp till min kompis Steffi förra året och hon blev jätteglad. Den är väldigt rolig.

LED ekerbelysning. Cyklar du mycket? Här är ett lite roligare sätt att synas i trafiken. Sätt den här på cykeldäcket och välj själv vad det ska stå. Jag har ingen cykel, men hade jag haft det så hade jag helt klart köpt en sån här.

Laptop cooler. En kylplatta för datorn så det inte blir för varmt när man har den i knät.

Kuddhögtalare. Jag älskar verkligen de här. Jag köpte såna förra året och det är så härligt att kunna somna till musik utan att störa sin älskling.

Kedjevinställ. Riktigt snyggt vinställ som gör så att det ser ut som att vinflaskan svävar.

Härtformad stekpanna. En sån köpte jag också i julklapp till en kompis förra året. Hon hade nyss flyttat hemifrån så det blev en rolig och passande julklapp till henne.

Gigantiska gummibjörnar. Vem har inte någon gång velat ha en sån där gigantisk godisråtta eller godisbjörn? Nu kan man köpa björnar i olika storlekar som man kan mumsa i sig eller bara skryta med.

Dödskalleflaska. En flaska som är formad som en dödskalle. Riktigt snygg!

Chokladfontän. En sån köpte jag också förra året. Väldigt kul att kunna plocka fram och bara njuta av en massa rinnande choklad som man kan doppa vad som helst i. Finns både stor och liten.

Presentkort. Om man inte riktigt vet vad man ska köpa så kan man ju alltid köpa ett presentkort.

2 kommentarer:

Johanna sa...

en sådan visp skulle vara bra och ha!

ELI sa...

Haha kul julklappar ju! :D