måndag 8 november 2010

Leta efter en plattång


Jag och Steffi har klivit upp för en stund sen och ätit frukost. Nu är det dags att åka in till stan och leta efter en plattång innan Steffi ska vara på universitetet. Jag har nämligen inte med mig någon plattång eftersom Mattias har med sig våran till Stockholm. Så jag får köpa en ny så jag kan fixa håret innan vi ska till Adam Lambert i morgon.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Nu ligger vinnaren av chokladfontänen upp! Kika in och se om det var du som vann! Tack för ditt deltagande, var gärna med i framtiden!

Sasha sa...

Alltid roligt att köpa nya grejor :) Jag behöver köpa en ny plattång snart :)

Sasha sa...

Alltid roligt att köpa nya grejor :) Jag behöver köpa en ny plattång snart :)

jossan sa...

härligt att höra det :D
jotack min helg var kanonbra! haft det mys. själv då?
kram!