fredag 12 november 2010

Våran 5-årsdag

I dag har jag och Mattias varit ihop i 5 år. Det är helt otroligt vad snabbt tiden går. Jag är så himla glad att jag har dig min älskling. De två första bilderna är tagna februari 2006. Då hade vi varit ihop i 3 månader. De tre bilderna där han har en röd t-shirt är från första gången vi träffades och vi blev ihop då. Det är alltså exakt 5 år sen i dag. Anledningen till att jag har peruk är för att det var halloweenfest och jag var utklädd till en liten flicka. Jag gick en dramalinje på folkhögskolan och den veckan hade jag spelat en 4-årig flicka som hette Camilla, så jag klädde ut mig till henne på halloween också. Mattias var min barnvakt. Haha... Den sista bilden är från julafton 2008.

Tyvärr så jobbar han i dag och har fått en körning till Karlstad och då kommer han inte hinna hem i kväll. Han måste sova i lastbilen. Så vi kommer inte ses förrän i morgon kväll, så vi får fira då. Men han hade lagt ett kuvert på mitt skrivbord med ett jättegulligt 5-årskort där det stod att han bjuder på bio och mat. Jag blev så himla glad. Han är så söt.

Jag älskar dig Mattias!

10 kommentarer:

Frogprincess sa...

STORT GRATTIS till er :-)

Caroline sa...

Oh grattis till er! ;D Jag vill också hitta The true love of my life.

Andreas sa...

Grattis till de 5 åren. Hooppas på många många år till!

Så synd att han inte kunde vara hemma och fira just5 idag : (

Camilla sa...

Hoppar in här också för att gratulera er på eran fem års dag!
Kram på er!

Moa - Leos mamma sa...

Nawh, grattis på fem årsdagen!

Vinnaren av veckans blogg ligger nu uppe. Kika in och se om du vann eller anmäl dig igen. Och missa inte de andra tävlingarna i menyn! =)

william sa...

naaw grattis:D

Michaila sa...

Sv. Good :D

Ja det är bara bra här :D hur är det själv?:)

Grattis till 5år btw!:D

Neha sa...

Vad sött av honom:D Tyckte det var nyss jag läste att ni hade haft 4 år tillsammans, men det måste rent logiskt sett varit för ett år sedan..

Petra sa...

Stort grattis till er! Kramar

Mia sa...

GRATTIS i efterskott!! Mysiga kort du tagit fram :-D

Träningen går bra, anpassar efter mig och ökar efter eget huvud, perfekt kombo!