torsdag 23 december 2010

Hemsk mardröm


Usch, jag vaknade precis av att jag hade en hemsk mardröm. Jag drömde att jag gick i skolan och att jag bodde i en liten stuga på skolans område. På en rast kom det först en kille och hälsade på och efter någon minut kom det en tjej med sin lilla dotter. Flickan var nog 4-5 år ungefär. Killen ville att han, jag och tjejen skulle ha trekant. Då blev hon arg och tänkte gå, men jag lugnade ner henne och sa att hon inte behövde vara orolig. Det skulle inte hända nåt. Efter en stund satt vi allihop och pratade och flickan ville ha godis. Då gav jag henne en chokladkaka. Sen började flickan prata om bögar. Då frågade jag vad hon tyckte om bögar. Hon svarade att hon inte gillar dem (ingen av dem visste att jag är bög). Jag gav henne en chokladkaka till och frågade varför hon inte tycker om bögar och när hon skulle svara så satte hon chokladen i halsen. Jag skyndade mig fram till henne och började dunka henne i ryggen. När det inte hjälpte så gjorde jag Heimlich manöver (hur det nu stavas) och efter en stund när inte det heller hjälpte så skrek jag "Men ring 112 för fan!" Mamman ringde och jag fortsatte med Heimlich manöver. Efter en stund fick flickan upp chokaden och andades igen. Jag kramade om henne och tårarna bara forsade ner för mina kinder. Både mamman och killen blev glada och lättade av att jag räddade livet på flickan och sen vaknade jag.

Usch vad hemskt det var. Jag var helt säker på att hon skulle dö i drömmen. Jag var helt skakig när jag vaknade.

1 kommentar:

chili sa...

usch sicken obehaglig dröm!!:( Hoppas du får en underbar julafton utan fler sådana drömmar!