söndag 20 februari 2011

Badkarsmys innan Big Brother


Jag ligger här i badkaret och myser en stund nu innan det är dags för det första avsnittet av Big Brother 2011. Jag har aldrig följt det förut men i år ska jag ge det en chans. Jag kollade nyss in alla deltagarna och det var bara en enda snygg kille i år. Tråkigt! Men jag hoppas att det är roliga personer så det blir kul att kolla på dem.

Sen måste jag säga att det är väldigt synd att min kusin inte kom med. Han sökte och jag tror att han skulle göra programmet hur roligt som helst att titta på. Jag kan inte länka till hans blogg nu eftersom jag bloggar från badkaret med mobilen men här är adressen. http://paristheone.blogspot.com
Kolla in den. Han är snygg, rolig och alldeles, alldeles underbar. Plus att han är världens bästa frisör! Love you cousin...

Jag tycker att alla ska gå in till honom och gratulera honom till sitt nya frisörjobb och hälsa från mig.

1 kommentar:

Danniee sa...

Men hallå! Vad gullig du är kusin:D

Hoppas du får jobbet nu, slöng iväg ett sms sen jag är såå nyfiken:) pussssss<3