tisdag 8 februari 2011

Hur det gått med provjobben

Oj, vad jag har varit dålig på att blogga. IGEN! Men, men... Det sista jag skrev var ju att jag väntade på att få reda på om jag fick jobbet på Wasséns eller inte. Jag fick det tyvärr inte, men de kommer kanske behöva anställa en till i slutet av månaden så då ska han höra av sig till mig i så fall sa han. För han tyckte att jag var en av de bästa av de som provjobbat där.

I fredags fick jag jobba på Kicks och nu väntar jag på att få veta om jag får fortsätta jobba där. Jag trivdes hur bra som helst och tycker att det gick riktigt bra. De verkade nöjda med mig så jag tror att jag kommer få det. Nu väntar jag bara på att chefen ska höra av sig och berätta om jag får forsätta jobba där. Wish me luck!

Nu ska jag förbereda ett inlägg med vad jag tyckte om första deltävlingen av Melodifestivalen så publicerar jag det lite senare i kväll.

Inga kommentarer: