torsdag 24 februari 2011

Jag polisanmälde honom

I går kväll skrev jag det här på Big Brother Sveriges sida på Facebook. Efter en stund var det en kille som hotade mig. Vad är det för fel på folk egentligen.

Om bilden är otydlig så står det så här:

Jag skrev:
Hahaha... Sååå kul med eldräkterna. Vanessa passar riktigt bra i sin. Hon ser nästan ut som nån superhjälte i en serietidning... Och Martin blir ännu sexigare än han redan är ;)

Hans första kommentar:
Gå och dö böghelvete

Mitt svar:
Mooooogen kommentar :p

Hans andra kommentar:
Jaaa, ni förtjänar fan inte att leva... Knulla en tjej i röven om du nu är beroende av rövhål, eller sätt fast en dildo på hennes fitta, så ha du nåt o leka med, 3;de alternativet? DÖ.

Mitt sista svar:
Om jag inte väljer något av alternativen då?

Polisen sa att det här är ärekräkning och hatbrott. Men det händer väldigt många liknande saker på internet och det är svårt att ta reda på vem som skrivit det genom att kolla upp ip-nummer. Det kommer kosta väldigt mycket och eftersom det inte har hänt mer än så länge så kommer anmälan troligen läggas ned. Men han sa att jag självklart kan anmäla det.

Men om det händer något mer så ska jag anmäla det också. Om han skriver igen eller gör något annat.

Jag sa att jag tycker att det är obehagligt att jag inte vet vem personen är och om han vet vem jag är. Jag vet heller inte var han bor. Om han bor här i Göteborg så tycker jag att det är väldigt obehagligt!

Nu när jag kom hem så ser jag att det är 3 personer som har gillat hans kommentar "Gå och dö böghelvete". Det känns ju inte heller så bra.

Jag hoppas att det inte händer något mer.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Men fy f*n vad otrevligt.
Bra att du polisanmälde det.
Synd bara att det inte att göra något åt det.
Ha det bäst!
Kram!

Enrich sa...

Tack för din kommentar. Jag bloggade även om dig och din händelse direkt efteråt. Vet inte om du såg den. *KRAMAR*

Your friendly spider sa...

Well, inte för att det måste vara han, men man hittar bara en kille med hans namn på ratsit.se. En del av personnummer och en adress, borde ju inte vara så himla svårt för Polisen att kolla om det är samma person.

Åsa Tryggvesson sa...

Nä fy fan vilka jävla idioter!!! Åh,jag blir så arg så jag kokar!!! Att människor kan vara så elaka??!! Dessa personer är små ungar som sitter hemma med polare eller som vill göra sig till på BB sidan. Tufft? NOT!!
Stå på dig! Jag hejar på dig som tusan!!!!
Styrkekramar!
Åsa