måndag 21 mars 2011

Jag är tillbaka! Happy, happy...


Jag är på så himla bra humör. I dag fick jag mitt schema från Liseberg. Precis som förra sommaren ska jag jobba på deras camping Askim Strand. Jag har blivit så otroligt trött på att inte ha något jobb så när jag fick schemat blev jag jätteglad. Det ska bli så skönt att ha ett jobb att gå till. Även fast det bara är deltid och bara över sommaren.

Jag tror att det här kommer få mig att blogga mer också. Anledningen till att jag har blivit så otroligt dålig på att blogga är nog för att jag inte har haft något jobb. Att det har tagit så mycket energi att hela tiden tänka på att jag vill ha ett jobb och att skriva cv:n, gå till jobbcoachen, gå på workshops, kontakta Arbetsförmedlingen heeeeela tiden, lämna ut cv:n, gå på intervjuer, vänta på svar från jobben jag intervjuats för m.m.

Jag har några saker på gång som kommer dyka upp i bloggen snart. Bland annat två videobloggar med tips på saker som jag har köpt som jag är otroligt nöjd med. Plus lite andra roliga saker.

I'm back!

1 kommentar:

Neha sa...

Jag känner precis som du. Man känner sig väldigt omotiverad när man är arbetslös..