lördag 5 mars 2011

Sveriges befolkning är intelligensbefriade idioter!


Allvarligt talat, kunde det ha blivit mer fel i kväll? Nej det kunde det inte! Sveriges befolkning verkar till större delen bestå av intelligensbefriade idioter med otroligt dålig musiksmak. Det var bara tre låtar i kväll som inte har speciellt stor chans att vinna i Eurovision Song Contest och alla tre gick vidare till semifinal. Sen gick dessutom två av dem till Globen. INGEN av de 5 riktigt bra låtarna gick vidare. Jag är så otroligt besviken på den svenska befolkningen!

I första duellen som stod mellan Jenny Silver och Love Generation hejade jag på Jenny Silver och då blev det Love Generation. De är också riktigt bra så det var ok, även fast jag tror att Jenny Silvers ABBA-liknande låt kunde ha vunnit hela Eurovision!

Andra duellen var mellan Loreen och Sara Varga. Där hejade jag på Loreen och det blev Sara Varga.

Duell nummer 3 stod mellan Linda Pritchard och The Moniker. Där hejade jag på Linda Pritchard och då blev det The Moniker.

Den fjärde duellen var mellan Shirleys Angels och Pernilla Andersson. Där ville jag ha vidare Shirleys Angels och då blev det Pernilla som gick vidare.

Sen var det dags för semifinalerna.

Den första semifinalen stod mellan Love Generation och Sara Varga. Jag hejade på Love Generation och det blev Sara Varga som gick vidare till Globen.

Andra och sista semifinalen var mellan The Moniker och Pernilla Andersson och där hejade jag på The Moniker bara för att den är så larvig så den faktiskt kan ha en liten chans utomlands och han gick vidare till Globen.

Det här var den mest pinsamma Andra Chansen någonsin! 5 riktigt bra låtar och ingen av dem gick vidare. Jag misstänker skarpt att SVT har kopplat numren till fel artister hela kvällen!

Inga kommentarer: