lördag 15 oktober 2011

23 avsnitt på en dag

Hahaha, värst vad produktiv jag har varit i dag. Det enda jag har gjort är att duscha, laga mat och kolla på de 23 första avsnitten av Skilda Världar. Jag kollade på varenda avsnitt när det gick på tv för 15 år sen och nu när jag har skaffat första säsongen är jag lika fast igen. Det går inte att sluta kolla. Grymt bra svensk serie!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Det är så skönt att ha en TV-serie och bara se massa avsnitt i ett sträck. Gör jämt så :D

Camilla sa...

Jag följde den serien slaviskt.
Ja...den var...är jätte bra :)
kram!

Tommy sa...

Sv: Tack!

Skillda världar tittade jag med på när det gick på tv.

Allt bra annars?

Sussi sa...

Den serien tittade inte jag på. Så jag missade något alltså..
Fast han som är på omslaget såg jag på Gröna lund i somras när han åkte mattan ner från lustiga huset med sitt barn.

Ha en trevlig helg

josefine sa...

ja!! skohyllan på väggen är nice! gäller att hitta ställen att få plats med skorna på ;)

Michaila sa...

Oj längesen man såg det där :o

Sv. Tack så jätte mycket :D