tisdag 11 oktober 2011

Fler kängor

Jag hittade fler snygga kängor och jag har ingen aning om vilka jag ska köpa. Vilka tycker ni är snyggast? Eller finns det några andra snygga jag borde kolla på?

Bilderna är lånade från Brandos.se.

4 kommentarer:

Jess sa...

Jag tycker DC kängorna i förra inlägget, eller de svarta i första bilden på detta inlägg ;)

Men alla skitsnygga :D

Sasha sa...

Kängor är såå skönt på vintern, så slipper man frusa fötterna av sig :)

Sv; Absolut kan du få receptet.

Skär bort kanterna på en fralla och lägg sedan en ganska tjock bit chevréost på den och in i ugnen på cirka 200 grader. Undertiden så lägger man provensalsk sallad, valnötter och röd lök på en tallrik och blandar runt, man tar så mycket man vill efter smak :) Ta sedan ut osten ur ugnen och använd en gasbrännare (sån man har till bla. creme bruleé, hoppas du förstår vad jag menar, finns iaf på åhléns för cirka 400 spänn) "spruta" med den på osten och lägg sedan brödet med osten på på tallriken på salladen, ringla honung över det :) Så är det klart sen :D Verkligen supergott så hoppas du testar det :)

Sasha sa...

Sv; Vad bra :) Berätta gärna sen vad du tyckte om Chevré caud salladen sen när du ätit den :)

Sasha sa...

Sv; Hmm jag vet faktiskt inte ritkigt, men det ska liksom bara bli varmt, så jag skulle tippa på 7-10 minuter, jag brukar öppna och känna lite på osten så att den känns varm och när man tror den är varm igenom så tar man ut den bara :) så kan inte säga någon exakt tid.