torsdag 20 oktober 2011

Körkortstest

Jag provade nyss det här testet 3 gånger och jag klarade det 2 av gångerna. Jag är ganska nöjd eftersom jag aldrig har läst en teoribok. (Inte samma frågor varje gång)

Gratis teoriprov på Körkortonline.se

6 kommentarer:

Tommy sa...

Sv: Ja visst är dom!

Haft en bra dag?

Kashaya sa...

Duktigt, de brukar inte vara helt enkla de där frågorna

Johanna sa...

haha jag vågar inte testa mig, har haft kört i 10år :)

tack för låt tispen skall lyssna :)

http://mymic.blogg.se sa...

aah förlåt för sent svar! Jag har inte varit så glad på senaste tiden pga en händelse, så har inte orkat med bloggen riktigt. Men nu är jag tillbaka! :D What doesn't kill you make you stronger ;) Uppskattar varje kommentar jag får, och önskar att jag hade tid att personligen svara på dom ikväll, men tyvärr hinner jag ej det.

Hoppas att allt är bra med dig, kramar <3
http://mymic.blogg.se

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag tycker nog att han står lite långt ifrån... :S

Nilma sa...

Smart att öva lite :)