fredag 21 oktober 2011

Nattblogg

Hej alla underbara läsare!

Jag ligger här i sängen och kan inte sova. När jag gick och la mig var jag inte trött så jag spelade lite Wordfeud. Sen har jag legat och läst en massa bloggar i över en timme och nu är det inte ens 4 timmar kvar tills jag ska kliva upp så jag kan lika gärna strunta i att sova. Jag får sova på tåget istället.

Jag ska nämligen åka hem till familjen och fira min storebror och hans tjej som båda fyller år i november, men då är de i Thailand så de har sin fest nu i helgen istället. Det ska bli så kul att komma hem till familjen och att få se storebrorsans nya lägenhet också. Jag har inte sett den än, så det ska bli spännande.

Sen på onsdag ska jag hänga med mamma, lillebrorsan och två till och bowla. Jag älskar att bowla, men jag har inte gjort det på jättelänge så det ska bli kul att se hur det går.

Hmmmm, vad ska jag göra nu då? Läsa lite fler bloggar kanske... Här är i alla fall mina tågtider. Vad ska jag göra i Laxå i ca 45 minuter medan jag väntar på nästa tåg?

Inga kommentarer: