onsdag 19 oktober 2011

Shoppat lite

Jag klickade precis hem det här från Bubbleroom.

Puma - I’m Going Man Deodorant Stick - 59:- (Ordinarie pris 159:-)

Savvy Citizen - Palermo - 349:- (Ordinarie pris 639:-)

Jack&Jones - Anton Shirt - 299:-

Jack&Jones - Anton Shirt - 299:-


Jag tycker att det är väldigt snyggt med skjortor, men jag har som sagt aldrig gillat att ha skjorta på mig. Nu beställde jag några stycken för att prova, men jag tror att jag kommer skicka tillbaka dem igen. Men vem vet, jag kanske har kommit över min "skjort-fobi". Deodoranten vet jag inte vad den luktar, men eftersom den var så billig så klickade jag hem den också.


Bilderna är lånade från Bubbleroom.se.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Snyggt!
Jag har med varit så med skjortor, men har ändrat mig lite.... :)

komiskt jag blev nr 20 hos dig.... :)

Johanna sa...

Skjortorna distraherade mig...!

Ja det var rätt åt henne när hon skall dumpa via telefon och radio....

Nilma sa...

Det är snyggt med skjorta och de flesta passar faktiskt i det. Gäller bara att hitta sin stil ;)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Visst är skjortor snygga, men jag själv är mer för t-shirts :)

Sasha sa...

skjortor är sååå snyggt :)

Kram