söndag 9 oktober 2011

Skjortor

Jag har aldrig gillat att ha skjorta på mig, men jag tycker att det är väldigt snyggt med skjortor. Därför funderar jag på att skaffa en. Man kanske kan lära sig att gilla att ha skjorta? Jag brukar alltid känna mig så instängd när jag har skjorta, men det kanske "går över" om man använder det lite oftare?

Jag har kollat på en massa skjortor nu och här är de som jag gillar mest. Vad tycker ni om dem? Vilka är snyggast? Är det någon ni tycker är ful?

Alla bilder är lånade från Bubbleroom.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Du är precis som jag med andra ord! Jag har dock några skjortor i min garderob, men jag använder dem aldrig just för att jag känner mig så obekväm i dem precis som du beskriver. :) Skjortor är ju dock snygga! Av de du har lagt upp så är den helsvarta skjortan och den skjortan längst ner de som är snygga. Resten tycker jag mest är "bonniga", haha! Jag tycker att du ska köra på den svarta skjortan och gärna ha en fräck slips till som sitter lite löst!

Pauline sa...

Sv: Har gillat Amanda P alla gånger hon har sjungt innan men denna gång höll det inte måtten! men tror hon kommer igen nästa vecka:D

Angående skjortorna: jag älskar den röda och mörkblå med långa armar. Men alla de med långa armar är snygga! korta ser så gubbiga ut;)
Kram