måndag 21 november 2011

Hoppas jag kommer in...

I dag har jag varit på ett urvalstillfälle för en KY-utbildning som jag har sökt till. Vi fick diskutera några saker, göra ett matteprov och ett svenskaprov (skriva ett brev om varför vi vill gå utbildningen). Så räknas poängen från de sakerna ihop med hur många års arbetserfarenhet man har så ska man ha så höga poäng som möjligt för att komma in. Jag borde i alla fall ha alla rätt på matteprovet för det var rätt så enkelt. Så där har jag 31 poäng.. Så måste man ha jobbat minst 3 år. Jag har jobbat över 4... Så tyckte jag att jag diskuterade bra och jag kan ju skriva, så brevet borde inte vara några problem. Hoppas, hoppas, hoppas att jag kommer in.

Det är en utbildning som heter Kvalificerad Säljare/Marknadsförare. En 1-årig KY-utbildning på Sälj&Marknadshögskolan här i Göteborg.

Sen har jag varit och kollat på en lägenhet. En jättefin 3:a som ligger liiiite närmare stan än den vi har nu. Hoppas att vi får den.

Nu håller jag tummarna för att jag ska komma in på utbildningen (får svar innan jul) och att vi får lägenheten.

Inga kommentarer: