onsdag 16 november 2011

Världens bästa Maria

Nu har en av mina bästa vänner äntligen börjat blogga igen. Wiiiieeee.... Maria bloggar nu på http://www.glimtaru.blogspot.com/ så jag tycker att alla som ser det här ska klicka in sig till henne och säga hej och hälsa från mig.


Det är hon som har målat den här stora, underbara tavlan med mig och Mattias på. (Bilden är nästan 2 år gammal).

4 kommentarer:

♔ ズ-ミ ボンミンジ[Jummi Von Minji] Official Blog ♔ sa...

SV; nice nice ^_^ det finns bara en artist som inspirera mig mycket det är Nicki Minaj hon är sjuk grym med sin galna stil ;) tycker jag (A)

Saragunmarie sa...

Sv; Det ska du absolut göra!! :)

Tommy sa...

SV: Ja här går det undan!

Vad har du sökt för skola?

Sasha sa...

sv; Du måste testa den då :) Fast den är svår att få tag i, i sthlm så har jag bara sett den på två affärer (och kanske varit på 15 och kollat), men och där jag hittat dom är på ica affärer :) och dom är lite dyr (ca. 15kr för 0,5 liter), men det är absolut värt pengarna :)