fredag 23 december 2011

Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Ja men säkert! Eller?

"Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt."

Så står det ofta på tuggummipaketen och jag har alltid trott att det är extremt överdrivet, att man skulle behöva trycka i sig typ 10-15 paket för att det skulle ha någon laxerande effekt.

I kväll tänkte jag att jag skulle prova det här. (Allt för er! OK då, jag erkänner! Jag var nyfiken.) Så jag öppnade en tuggummipåse med 22 tuggummin i och jag stoppade in ett efter ett och tuggade glatt i mig all den goda grapefruktsmaken. När jag hade alla 22 tuggummin i munnen började jag få kramp i käkarna efter en stund, så jag spottade ut det.

Nu har det gått ungefär 2 timmar och jag fick nyss springa till toaletten. Så det krävdes inte så många tuggummin för en laxerande effekt. Det räckte med en påse (22 st).

Hahaha, jag vet att jag är lite störd ibland, men jag har alltid undrat hur många tuggummin som krävs och nu vet jag.

1 kommentar:

Hellolinda sa...

Ångrar att jag fortsatte läsa hela inlägget..