måndag 5 december 2011

Så otroligt stark kille. Mobbning är det värsta jag vet!Den här killen är så otroligt stark som har gjort den här videon. Jag började gråta när jag såg den och jag tycker verkligen att alla ska kolla på den. Jag hittade den i Kenzas blogg och jag håller med om varenda ord hon skrev. Att alla som känner igen sig som den personen som sårar någon så som han har blivit sårad, att ni ska tänka efter och faktiskt inse hur dåligt man mår av att bli mobbad.

Jag blev själv retad/mobbad delar av min skoltid. Värst var det i gymnasiet, strax innan jag kom ut som homosexuell. Då gick det ett rykte om att jag var bög och jag fick elaka kommentarer i korridorerna från folk jag aldrig ens hade träffat. Folk flinade när jag gick förbi, någon sa något i stil med bögjävel, fjolla, tönt eller något liknande. Jag fick spydiga kommentarer av en kille i min klass och jag hatade verkligen att gå till skolan. Jag spydde nästan varje morgon, av rädsla för skolan. Jag sa till mina föräldrar att jag trodde att jag var magsjuk och när de efter ett tag frågade om det hade hänt något i skolan så sa jag nej. Jag vågade inte berätta det. Eftersom jag då hade varit tvungen att berätta varför jag var mobbad. Jag var inte redo att komma ut som bög.

Men när jag varit hemma från skolan så pass mycket att alla mina betyg sjönk ett hack så kände jag att jag var tvungen att göra något. Jag tog med en kille som jag dejtade till skolan och så kysstes vi på skolgården. Jag vågade inte säga det ensam, så jag visade det istället och efter det var det ingen som sa något längre. Då slutade alla reta/mobba mig. Då hade de ju inget att säga längre eftersom jag plötsligt stog för vem jag är. Sen trivdes jag plötsligt i skolan igen och jag jobbade upp betygen och kände mig starkare än någonsin.

Jag vet att du läser det här mamma. Tack för att ni märkte att något var fel och förlåt för att jag inte vågade säga det till er. Jag älskar er!

18 kommentarer:

anna i klassen sa...

Fint Niklas att du skrivit detta. Det är tråkigt att du skulle behöva må så dåligt under skoltiden, men det är du tyvärr inte ensam om. Jag tror de flesta mår dåligt under tonåren, av diverse olika anledningar. Både de som blir mobade och de som mobbar. Det är först när man vet vem man är(oftast samtidigt som man blir vuxen mentalt)som man börjar känna harmoni inombords. Vissa blir aldrig "vuxna"... De som är udda och sticker ut under skoltiden är oftast dem som senare utvecklas till den vackra fjärlien som gör något vettigt av sitt liv.
Ombytta roller är ett faktum. Glöm aldrig att du är unik och en vacker människa, oavsett vad någon annan säger!

Frida sa...

Avskyr mobbning, vad fan får man ut från att vara jävlig mot någon annan. Önskar man kunde hjälpa honom. Ge han världens kram.
Hemskt att du behövde genomlida samma sak vännen. Grymt hur du tog dig ur det. fortsätt vara den goa Niklas du är! Massa kramar

Saragunmarie sa...

Sv; Tack! :)

Åh vad jag hatar mobbning också, har själv blivit mobbad i många år. Vad stark du var som vågade göra som du gjorde, inte alla som skulle våga det :) Och vad fint att du skrev om detta! Kram

Kashaya sa...

Vad fint inlägg. Skönt att någon vågar ta upp sådan här saker.

Sv. tack.=) är jättenöjd med den

Tommy sa...

Sv : Låter spänannde.

Marran sa...

Vad tråkigt att de var taskiga mot dig i skolan. Ingen ska bli mobbad och speciellt inte för något så naturligt som homosexualitet.

SV:
Ja allting verkar vara giftigt.. i för stora mängder

Sasha sa...

Fint skrivet! KRam
Och den där klippet är gripande, jag började nästan gråta då jag såg det.

http://mymic.blogg.se sa...

Den videon har jag med sett, beundrar verkligen lillkillen. Vill bara krama om honom. Vet själv hur det känns..

Ditt inlägg var också jättebra skrivet!

http://mymic.blogg.se

Nilma sa...

Vad härligt att höra att du fick styrkan och vände det!

mwiklund - fotoblogg sa...

Sv: själv tycker ja inte paranormal activity är så bra, filmerna känns lite B... men det är väl min åsikt ;) För dom flesta tycker ju dom är bra :)

Hatar också mobbing, man blir verkligen rörd av videon.. åh kan faktiskt själv relatera lite till honom då jag själv vart mobbad som yngre .. Dock skärde ja inte mig själv å så men iaf.

Jontte sa...

Mobbning är värst. Har gått igenom ganska samma saker som du men har också märkt att allting går bättre så fort man står upp för den man är! :)

emmi sa...

Kul att du deltagit i min julkalender! En vinnare kommer att länkas och kontaktas imorgon.
Lucka nr 6 kommer upp 08.30 imorgon, titta in och se vad du kan vinna! Delta gärna.
Lycka till! Kram, fashiontwisted.com

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Det är verkligen fruktansvärt hur hårt människor kan av andra! :/

Anna Katana sa...

Det är verkligen oehört starkt av denna kille att göra videon. Och tårarna kommer när man ser den.

Starkt gjort av dig att våga visa och stå för vem du var tillslut. Och skönt att mobbningen slutade då. Tråkigt att du fick gå igenom det bara.

Ha det bra!

emmi sa...

En ny lucka är öppnad och gårdagens vinnare har fått sin länk, var det du?
Delta i den nya tävlingen här: http://fashiontwisted.com/2011/december/lucka-6-capime.html#comment
Kramar!

Kashaya sa...

Allt bra idag?

Neha sa...

Modigt av dig:)

Det är faktiskt undersidan av ett ölglas som har massa luftbubblor i sig som jag har framför en orange lampa=)

danten89 sa...

Han ljuger bara i sin video, han har lagt upp en video där han idiotförklarar sig själv, där han och hans vän säger att han bara ljugit och hittat på allt :(

Men starkt av dig att berätta!

Hur är det? :)