söndag 4 december 2011

Var min inre TjockNiklas tvungen att vakna?

Jag kan inte sova och jag gjorde ett stort misstag när det gäller att försöka sova. Jag började tänka på mat! (Dumma TjockNiklas, var du tvungen att vakna?)

Så började jag tänka på olika goda maträtter och att det skulle vara kul att göra en egen receptbok med alla mina favoritrecept. När magen började kurra och jag blev mer och mer hungrig började tankarna springa vidare till att det skulle vara kul att göra ett eget matlagningsprogram här i bloggen där jag gör videobloggar när jag lagar mat. Det skulle nog vara ganska kul. Jag älskar ju att laga mat!

Här får ni lite bilder på mat som jag har lagat och lagt upp i bloggen förut. De fick mig att bli ännu hungrigare. Hehe... Hur ska jag nu lyckas somna? Magen bara skriker att den vill ha mat.

Inga kommentarer: