söndag 8 januari 2012

CSN och utlandsresa?

Nu har jag sökt CSN-lån, så nu är jag redo för skolstarten om 22 dagar. Det ska bli så kul att börja plugga igen. Det känns perfekt med en 1-årig KY-utbildning. 1 år måste ju vara den ultimata längden på en utbildning. Det är inte för kort för att det ska hinna göra någon nytta och inte så långt att man hinner tröttna. Sen att sista tredjedelen av året är praktik, eller LIA (Lärande I Arbete) som det heter, är det bästa tycker jag.

Förhoppningsvis ska jag och Mattias åka utomlands någon gång innan jag börjar plugga också. Om han kan ta ledigt. Han har precis fått ett nytt schema på jobbet nämligen. Annars skulle vi ha åkt på någon Sista minuten-resa i morgon. Jag hoppas verkligen att vi kan åka innan den 30:e någon gång. Det skulle vara så himla skönt!

Inga kommentarer: