söndag 22 januari 2012

Dagens träning

I dag har jag och Jessica varit på gymmet och tränat rygg, triceps och ben. Det var skönt att träna efter en väldigt onyttig helg. Vi har gjort ett träningschema där vi tränar 3 gånger i veckan och det ser ut så här:

Pass 1:
Någon gruppträning. T.ex Indoor Walking eller Bodypump. Vi har tänkt prova de flesta olika gruppträningar som finns på vårat gym.

Pass 2:
Mage, bröst, axlar och biceps.

Pass 3:
Rygg, triceps och ben.

Men nästa vecka kommer jag inte kunna följa schemat eftersom jag åker till Uppsala i morgon för att träffa Steffi. Jag kommer stanna där tills fredag kväll och sen på lördagen ska vi ha Mattias födelsedagsfest. Så det blir kanske ett träningspass på lördagen innan festen och kanske ett på söndagen. Sen fortsätter det som vanligt veckan efter och då börjar jag plugga också. Det ska bli så himla kul!

7 kommentarer:

danten89 sa...

Den är fin, men inte liksom värdlsomvälvande ;)

Ida Edström - Östersunds näst största blogg. sa...

sv; älskar också mentos ^^

Kalle sa...

Jag bor utanför Lindesberg, vid Guldsmedshyttan om du känner till stället? :) Så du kommer från Frövi, där ser man :) Kul att höra att du kommer i närheten av där man själv bor :)

MyzaaN sa...

har också börjat träna lite kul :D

sv; tackar kul att du gillar den :D kram

Johannah sa...

Ja, det vore ju guld om jag kunde hitta en lika snygg bänk till åtminstone halva priset.
Men om inte ska jag försöka fixa så jag kan köpa den där.


Kul att du har kommit igång så bra med träningen! :-)

Linnea sa...

sv: Hihi ja, sommar vore inte helt fel! Bästa årstiden verkligen! :)

Kashaya sa...

Ingen fara.=) Lycka till med studierna nu då.