måndag 23 januari 2012

Tågförsening på grund av signalfel... Vad ovanligt...

Som vanligt var det signalfel så mitt tåg till Stockholm blev försenat med 20 minuter. Då missade jag mitt byte till Uppsala med 2 minuter så jag fick vänta en timme på nästa tåg. Nu sitter jag i tåget mot Uppsala som går om en kvart. Vad skönt det ska bli att komma fram!

6 kommentarer:

Josefine Dior sa...

Följ mitt liv som Miss Dior.
Hos mig kan du läsa om mig och min vardag, alla djur, en egen stil - tips. Tatueringar och piercingar.
Självklart finns det både bilder och videos
Men det viktigaste av allt - min kamp mot det sjuka kroppsidealet!

STOR FRÅGESTUND! + MIN FÖRKLARING TILL LÄSARNA
www.tilldetsistahjartslaget.blogspot.com

anna sa...

jo de är ju jätte smart, ja är med arbetslös och ja funderar på hur jag ska göra. Det finns ju inga jobb man kan söka :S Har iaf haft praktik på ett dagis nu tre månader genom AF men de tar ju slut om någon vecka som synd är

Tommy sa...

Sv: Det var så lite så!

Allt bra?

Anna Katana sa...

Segt när det blir så att man får vänta så länge :/

Vi såg nya Stig Helmer, helt ok, men hade förväntat mig lite mer. Har du sett den?

Kram

Sasha sa...

Signalfel är ju inte precis ovanligt...men grymt irriterande! Iofs så åker jag inte tbana så ofta, kanske en gång i veckan bara. Tar bilen annars:)

Gaymasen sa...

Urkas för förseningar!

Och ja. Alltså. Friterad kompis kanske är knaprigt och gott men nja, föredrar nog ofriterad polare. ^^