måndag 12 mars 2012

Filmtajm

Jag kan inte sova så jag lägger mig i soffan och kollar på den andra Harry Potter-filmen istället. Så får vi se om jag somnar i soffan. God natt!

2 kommentarer:

Micke sa...

Hej!

På Malmö Högskola genomförs just nu en studie av två sjuksköterskestudenter om HBTQ-personers upplevelse av bemötande i svensk hälso-och sjukvård.

Gå in på www.facebook.se/HBTQbemotande

Hjälp oss att sprida ryktet om studien så att det blir en bredd i svarsfrekvensen. Din berättelse är viktig i sammanhanget.

Vänligen, Micke

Mikael sa...

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.