tisdag 15 maj 2012

I'm baaaack

Hej allihop!

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Jag har börjat plugga på Sälj&Marknadshögskolan här i Göteborg och jag är nu klar med marknadsföringskursen. Den har krävt en hel del pluggande så därför har jag inte haft någon tid över för bloggen, men nu är jag som sagt tillbaka.

Den här veckan har vi haft näringslivsdagar och då har det kommit en massa personer som jobbar med försäljning eller marknadsföring som har berättat om sina jobb och som tar emot praktikanter till hösten när vi ska ha en 14 veckor lång LIA-praktik. I dag var det en av föreläsningarna som jag verkligen fastnade för och som jag hoppas på att få göra min praktik hos. Det skulle vara så otroligt kul! Hoppas, hoppas, hoppas...

Så bjuder jag på en söt bild på mig som en klasskompis tog häromdagen.

1 kommentar:

Josephine sa...

Gillar din blogg :)