måndag 11 juni 2012

Clarion vs. Scandic - Mina betyg

Här är mina betyg på 2 hotell i Stockholm som jag och Mattias har bott på när vi har varit där. Nämligen Clarion Hotel Sign och Scandic Malmen.


Trevlig personal, sköna sängar, fina rum, jättegod frukostbuffé, härlig spaavdelning och härligt med pool på taket.


Det sämsta hotellrummet någonsin. Vi måste ha fått det minsta och skruttigaste rummet som finns på Scandic Malmen. I fortsättningen blir det andra hotellkedjor när vi ska bo på hotell. Scandic får ingen ny chans. Det var väldigt dyrt, otroligt dåligt hotellrum med skabbig dusch, trasigt lakan i sängen och dålig service i receptionen. Det var ett tag sen vi var där, men jag kommer aldrig glömma det dåliga bemötandet när vi checkade in och att rummet vi fick bo i kändes mer som en städskrubb. Usch! Hade det gått att ge minuspoäng så hade jag gjort det, men det går inte att ge mindre än en sol.


Och här kommer mina betyg på några fler butiker/restauranger här i Göteborg.

Billigt, lätt att hitta det man ska ha, bra utbud... Jag älskar Netonnets lagershop i Göteborg!


Billigt, lätt att hitta det man ska ha, väldigt brett utbud, fin butik... Bara positivt!


Jättegod buffé! Lagom prisnivå, trevlig personal. +++++

1 kommentar:

Sasha sa...

Oj fick ni så dåligt bemötande och service på malmen :o Jag har alltid fått supertrevligt bemötande och service och superfina rum och allt, fast iofs har jag alltid bott i en svit när jag borr där och dom är super fina, nyrenoverade och ja helt underbara :D

Sv; Det är super bra med mig, hur är det själv? =)
kram