måndag 18 juni 2012

Dagens shopping


Jag hade ett presentkort på 50 kr på Indiska, så i dag gick jag dit och köpte den här snygga ljuslyktan och jag älskar den. Så himla snygg! Jag har varit inne på Indiska några gånger förut, men jag tror inte att jag någonsin har handlat där. Men det kommer det nog bli ändring på, för de har ju så himla många fina inredningsprylar...

... och här kommer mina betyg på Indiska och några andra butiker här i Göteborg. (Anledningen att det finns 2 stycken för Indiska är för att det är de 2 olika Indiska-butikerna i stan. Om ni klickar på namnet så ser ni vilken av dem det är.)


Jättetrevlig personal och bra utbud. Jag älskar deras snygga ljuslyktor!


Väldigt trevlig personal och superfina inredningsprylar! Jag köpte en ljuslykta och jag är jättenöjd med den.


Ett riktigt bra varuhus som har allt man kan tänka sig. Personalen är trevlig och kunnig, utbudet är väldigt bra, det är lätt att hitta det man letar efter och jag hittar alltid något jag vill köpa när jag är där.


De har en bra blandning av produkter, trevlig personal och bra priser.


8 kommentarer:

Neha sa...

Jag har en exakt likadan. Har även 3 olika storlekar av den röda och även en grön:)

Linnea sa...

Sv: Tack så mycket! :)

Sasha sa...

Fin ljuslykta :)
Sv; Det var väldigt gott också :)

Johanna sa...

Jätte fint!

anna sa...

tackar :D!

åh snygg ljuslykta,vi har likadana hemma :)

madde sa...

Ja visst e de =)

Tackar. Kram

ADARAS.se - din bloggtidning på nätet! sa...

Fin :)

sv: ja verkligen! :)

Kashaya sa...

Härligt.=) Jordgubbar är så gott.