torsdag 7 juni 2012

Gått ner 7,4 kg på 7 veckor

För ungefär 7 veckor sen började jag räkna kalorier för att gå ner lite i vikt och nu har jag gått ner 7,4 kg. Jag vägde 80,2 kg och nu är jag nere på 72,8 kg. Mitt mål är att gå ner till 70 kg så nu har jag bara 2,8 kg kvar till målet.

Nu känns det äntligen som att jag kommer lyckas nå mitt mål! Till skillnad från alla värdelösa/jobbiga/tråkiga dieter jag har provat så är kaloriräkning grymt bra, för nu kan jag äta vad jag vill så länge jag äter rätt mängd och om jag dessutom tränar så kan jag äta lite mer och ändå gå ner i vikt. Me like!

2 kommentarer:

Neha sa...

Åh vad kul:D Detta klarar du:D

Gaymasen sa...

Härligt och bra kämpat! Hur strikt kalori"diet" har du haft då? :)

Och jag älskar när det är varmt. När svetten börjar komma dyker man bara ner med huvudet under vattnet sen kör man på igen. ;-)