fredag 23 november 2012

4 nya dofter flyttade in

Häromdagen fick jag 4 doftprover av Viola. Allihop är unisex-parfymer och är lite ovanligare/finns inte i Sverige.
Jag tänkte recensera dem en i taget...
Jag börjar med min favorit, som jag har använt både igår och idag. Montale - Chocolate Greedy är en fantastisk doft som i början doftar otroligt mycket choklad som känns som en kladdig, mumsig kladdkakemuffin. Helt otrolig! Tillsammans med den tjocka, härliga chokladdoften känner jag en svag hint av frukt... Efter ett tag övergår doften mer och mer till vanilj med en liten hint av choklad vilket också är helt fantastiskt. Hållbarheten på huden är helt otrolig. Det jag sprayade på igår morse satt fortfarande kvar när jag vaknade idag och efter jag duschade kände jag fortfarande lite av vaniljdoften på handleden.
Det här är helt klart en parfym som jag MÅSTE skaffa i en fullstor flaska så jag hoppas att den inte är allt för dyr. Jag ska fråga Viola var hon har köpt den så berättar jag det för er så fort jag vet.
Doftnoterna är kaffe,  kakao, tonkaböna,  pomerans, vanilj och torkad frukt.

1 kommentar:

Viola sa...

Tadaa! :) http://www.ausliebezumduft.de/montale-chocolate-greedy-2.html