måndag 19 november 2012

Hittat en ny favoritparfym


Wow! I dag hittade jag och Viola (klicka här för att komma till hennes blogg) en testflaska för en parfym som vi inte längre har i sortimentet på jobbet. Båda två testade den och vi båda älskade den. Parfymen heter Pi och kommer från Givenchy. Den är helt underbar. Jag sitter här och sniffar på handleden och blir nästan lite sugen på att ta en tugga... Men jag får försöka låta bli ;)

Doftnoterna är rosmarin, mandarin, dragon, basilika, neroli, pelargon, liljekonvalj, anis, tonkaböna, mandel, benzoin, vanilj, farinsocker och cederträ.

På Viola blev doften söt och härlig med mycket mandel, vanilj och socker medan den blev väldigt kryddig på mig. Sen efter en stund blev den mildare och sötare även på mig. Nu efter några timmar så doftar den vanilj, liljekonvalj, mandel och socker. Så nu har kryddorna försvunnit.

Jag älskade den i början när den var kryddig och nu när doften har förändrats så älskar jag den ännu mer! Den har en så otroligt underbar doft. Jag önskar att man kunde bifoga en doft i ett blogginlägg, men tyvärr går ju inte det så ni får försöka tänka er hur den doftar.

Inga kommentarer: