lördag 10 november 2012

Nytt jobb, ny lägenhet och ett nytt intresse

Mycket har hänt sedan jag bloggade senast. Nytt jobb, ny lägenhet och ett stort nytt intresse!

Jag har ju gjort min praktik på Åhléns City i Nordstan och det har gått så bra så jag har blivit anställd i doftavdelningen. Jag älskar att jobba där och det är nya utmaningar varje dag, vilket jag gillar. Sen har jobbet också öppnat upp hela den fantastiska parfymvärlden för mig. Jag har verkligen blivit intresserad av dofter och vill bara lära mig mer och mer. Jag har gått några doftkurser hos bl.a. Dior, Donna Karan och Yves Saint Laurent och det är grymt spännande att få lyssna på deras historia och att lära sig om alla doftnoter och allt annat. Jag har dessutom hittat massor med nya favoritparfymer, så ni kan förbereda er på att det kommer bli mer parfymsnack i bloggen framöver.

Förutom jobbet så har vi också flyttat till en ny lägenhet. Den är helt fantastisk! En 3:a på 78,9 kvadrat och högt till tak. I Eriksberg! Jag är så himla lycklig...

Nu ska jag krypa upp i soffan under en mysig filt och kolla på film, så hörs vi i morgon!

(Bilden är från våran Halloweenfest förra helgen... Resten av outfiten får ni se i morgon.)

1 kommentar:

Caroline sa...

Grattis igen till jobbet, Niklas! :}
Och kul att du börjat blogga igen.

Nu måste du tipsa mig om din favorit parfym för tjejer! :} Mina två favoriter är snart slut (D&G - The one och Make up stores - your valentine) så behöver införskaffa en ny.

Kramis!