fredag 14 december 2012

3 nya parfymer

Nu har 3 nya parfymer flyttat in i parfymskåpet och de blev varmt omhändertagna av alla de andra parfymerna.

De nya dofterna är Jean Paul Gaultier - Le Male, Calvin Klein - One och Versace - Man Eau Fraiche. Jag älskar de här söta små flaskorna (från vänster: 40 ml, 15 ml, 5 ml).

Jean Paul Gaultier - Le Male har jag haft förut och för några år sen var den min absoluta favorit som jag använde varje dag. Nu har flaskan varit slut ganska länge så det blev perfekt med en ny. Den är både söt och kryddig på samma gång och jag tycker att den passar utmärkt till alla tillfällen.

Calvin Klein - One är en frisk, fräsch och lite fruktig unisexdoft som jag tror att de flesta gillar eller i alla fall tycker är helt ok. Jag kan inte tänka mig att man kan ha något emot den här doften eftersom den är ganska mild, citrusaktig och varken tung, stark eller speciellt utstickande. Helt enkelt ett säkert kort.

Versace - Man Eau Fraiche är, som man hör på namnet, en väldigt fräsch doft som också är ganska mild och lätt. Den känns också som ett ganska säkert kort om man är ute efter en vardagsdoft som känns lite finare.

(Klicka på namnen om ni vill läsa mer om dofterna och även se vilka doftnoter de har.)

Inga kommentarer: