lördag 1 december 2012

Det ordnar sig alltid

Den här dagen fick ingen bra start. Jag hade satt ett larm i mobilen på 04:00 för att hinna göra mig i ordning och hinna med bussen in till stan och ta tåget som skulle gå 06:42... Men larmet ringde aldrig så jag försov mig och vaknade inte förrän ungefär 06:30... Då fick jag sätta mig vid datorn och boka en ny biljett till Uppsala... Men, men... Det ordnade sig ju till slut och nu är jag i Örebro och ska vidare till Enköping för att byta till en buss till Uppsala... Visst, resan blev mycket dyrare än vad jag räknat med eftersom jag fick betala ditresan två gånger, men vad gör det? Jag kommer ju ha en rolig helg med Steffi i Uppsala... Allting ordnar sig alltid på ett eller annat sätt... Det är bara att le och vara glad :D

(Änd dount majnd dö bigg äss pimpöl in maj fäjs. )

Inga kommentarer: