onsdag 19 december 2012

Givenchy - Very Irrésistible

Jag fick hem ett doftprov av Givenchy - Very Irrésistible häromdagen. Jag har varit nyfiken på den ett tag så jag kunde inte låta bli att beställa ett litet test av den.
Nu har jag provat den och de första sekunderna efter jag sprayade på mig parfymen tyckte jag att den kändes väldigt skarp och faktiskt ganska äcklig. Jag tror att det var en blandning av grapefrukt och mint jag kände mest av. Efter ett par minuter övergick doften från att vara skarp och äcklig till en rätt så härlig blandning av mint och hasselnöt med en svag underton av kaffe. Sen blir den bara bättre och bättre när den har suttit en stund. Mintdoften blir mildare och mildare tills den bara går att ana lite svagt i bakgrunden, medan kaffet och hasselnöten blandas och blir till en väldigt mysig och härlig doft.
Det är inte en ny favorit, men det är helt klart en doft som jag mer än gärna tar på mig fler gånger.  
Doftnoter:
Grapefrukt, mint, sesamfrön, kaffe, cederträ och hasselnöt.

Inga kommentarer: