lördag 8 december 2012

Kvällens ansiktsrutin

Jag har börjat använda lite ansiktskrämer, serum och rengöring varje dag för att ta hand om huden lite extra. Jag har aldrig gjort det förut eftersom jag har tyckt att det är för dyrt med alla produkter, men nu när jag märker hur stor nytta de gör och hur mycket lenare huden blir, att porerna blir mindre och att det känns så mycket bättre så kommer jag absolut att fortsätta med det.

Kvällens rutin...

Rengöring:
Dior - Purifying Foaming Cleanser

Serum:
Elizabeth Arden - Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules

Jag älskar rengöringen från Dior! Det räcker med en pytteliten klick som man gnuggar mellan händerna och smörjer in på ett fuktigt ansikte. Den använder jag varje kväll (och ibland på morgonen).

Serumet från Elizabeth Arden har jag aldrig testat förut så det blev premiär för det i kväll. Man vrider bara av toppen på en kapsel, klämmer ut innehållet i handen och smörjer in det i ansiktet och på halsen... Först tyckte jag att det kändes väldigt flottigt och blankt, men efter bara några sekunder absorberades det av huden som blev jättelen och fin.

Inga kommentarer: